(ФОТО) Ова ВМРОВЦИВЕ толку аздисаа што не се трпат повеќе : Градоначалникот на општина Новаци го паркира џипот на сред плоштад во Битола!

0
1209

Како градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски, иди на кафе на Широк Сокак!?

Нормално со џипот до плоштад Магнолија!

Се бара полицајката што вчера беше дежурна пред Болница да го проследи законот!

14468499_10154692007492722_6141264738390566495_o 14481993_10154692007312722_2600476832426223950_o