(Фото) Николовски: Имаме ли држава, општина и институции?

0
879

“На лице место. Мештаните на селата Станци, Метов и Д.Река една недела отсечени од реалните потреби. Имаме ли држава, општина и институции?”

55

Фејсбук статус на Дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, кој се однесува на непреземањето на никакви активности од надлежните да се отстрани ова свлечиште со што веќе цела недела тамошните жители се отсечени од реалните потреби.

944328_216427048723660_7154113386584780694_n

12919798_216427125390319_5309376994299144088_n

12938307_216427152056983_2831994094033351867_n