(ФОТО) НЕВИДЕНО ПЛАЧИПИЧЕЊЕ , ВАКВИ ПЛАЧИПИЧКИ НЕМАЛО НИ НА ВЕК НИ ВЕКОВ, директорите на ВМРО-ДПМНЕ почнаа да ги молат вработените да дојдат на митинзите на режимот! БАРАМЕ ОД ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ДА ГИ АПСИ ОВИЕ АНАЛНИ ГРУЈОВИ ИСЦЕДОЦИ!

0
2776

МВР треба да ги апси овие морони по институциите на државата кој вршат поткуп, закани и уцени и мобинг во корист на режимот и ВМРО-ДПМНЕ. Директор во име на јавно претпријатие им праќа на вработените порака со СМС за присуство на митинг од владејачката ВМРО-ДПМНЕ! Па ова го нема никаде!

15310307_1019625244849401_765110873_n-png