(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНО, ПА КОЕ Е ОВА ЛУДИЛО?! МЕЧКАТА ОД ПЕШТЕРАТА, ИВОНА ТАЛЕВСКА НА ВЕСТИТЕ ВО СИТЕЛ СЕ ПОЈАВИ ВО ПОРНО ДРЕС КОД ПА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ФЕЈСБУК ЈА РАСТРГНАА!!!

0
4638

Една од главните режимски куртизани, куртонката Ивона Талевска на вчерашниот дневник на Сител во 16 часот се појави во розева кошула распетлана за да и се видат тоа цицките поубаво, напупени силиконски усни, исчупани веѓи, раскалашена како да се спрема да му го испуши на Лаки во тоа становите купени со народни пари во времето на ВМРО-ДПМНЕ.

Погледнете ја само оваа аздисаност и забеганост на Грујовите апаши и слуги кои се полни со народни пари ко брод…Инаку баш би сакале да знаеме како ќе реагираат од советот за етика во медиумите, дали ќе и забележат на оваа куртизана за дрес кодот со кој се појавува како презентерка на вести.ivona-sitel-556x800 komentari