(ФОТО) НЕВЕРОЈАТНА СЛИЧНОСТ : ДИКТАТОРОТ ЦРНИ ГРУЈО ЗЕМАЛ ПРИМЕР ОД ВКУСОТ НА ДИКТАТОРОТ ЧАУШЕСКУ

0
877

Грујо за својата грандиозна и скапа слика поставена во новото седиште на ВМРО-ДПМНЕ очигледно е дека земал пример од диктаторот на Романија Николае Чаушеску, но заборава како тој завршил.