(ФОТО) НЕВЕРОЈАТЕН САМОЖИВНИК И БЕЗРБЕТНИК : БОКИ ТРЕДИЧИ МУВА НЕ ГО ЛАЗИ ЗА АФЕРАТА ,,РЕКЕТ” , СЕ СОНЧА ВО ДВОРОТ НА ШУТКА

0
1318

Боки 13 се сунча во дворот на затворот во Шутка, ич мува не го лази за аферата ,,Рекет”.