(ФОТО) НЕВЕРОЈАТЕН МЕГА СКАНДАЛ: Во сред изборна кампања пратеничка на ДПМНЕ дели хуманитарна помош на Ромите во Св.Николе, со логистика на директорката и вработени во Центарот за социјална работа!

0
2492

Среде изборна кампања актуелната пратеничка на мафијата Благица Ласовска, патем и кандидатка повторно да слугува на Груевски во Собранието, заедно со директорка на Центарот за социјална работа и вработени во истата иснтитуција, на големо делат хуманитарна помош на Ромите во Св.Николе!

За ова предизборно делење на храна и облека на корисниците на социјална помош на Фејсбук се пофали и самата пратеничка.%d0%b1%d0%b0%d0%b1%d1%81%d0%b8%d1%84%d0%b1

15230566_1822311448016706_8426644844117120615_n 15171113_1822311514683366_401356480244803145_n 15179089_1822311561350028_5122605769791564689_n 15094299_1822311621350022_3613986632019199923_n

Извор : Мактел.Мк