(ФОТО) На Силвана Бонева и гори под нозете

0
1292

Жешка атмосфера во ДИК – се одлучува за приговорите на гласањето на 11 декември поднесени од Беса и од СДСМ. Силвана Бонева, член на ДИК од ВМРО – ДПМНЕ дури и чевлите си ги соблече.

15541257_10154430490623725_6465536435950034910_n

ФОТО: Радио Слободна Европа