(Фото) На Николае му беа потребни автобуси од цела Македонија за да ја наполни салата „Јордан Мијалков“ со капацитет од 400 седишта!

0
739

avtobusi st

Со автобуси од Скопје, Куманово, Битола, Охрид, Гевгелија, граѓаните организирано беа носени за да ја наполнат спортската сала „Јордан Мијалков“ во Штип, каде ВМРО-ДПМНЕ држат митинг.

Претходните денови имаше објави од општинските организации на ВМРО-ДПМНЕ дека граѓанит е ќе бидат носени до Штип и дека присуството е задолжително. Салата има капацитет од 400 седишта.

Целата фото галерија може да ја погледнете ОВДЕ(А1он)