(ФОТО) На лавот на плоштадот граѓаните кои протестираа му начукаа црвена боја во газот

0
624

Откако ставија прашок за перење и боја во фонтаната, демонстрантите „го освежија“ и изгледот на лавот.

13020575_10206550217658348_716146953_n