ФОТО НА ДЕНОТ – СДСМ НИКОГАШ НЕ БИЛ ВОЛКУ МОЌЕН: ВЛАСТА ОД ЛОКАЛНО ПА ДО ЦЕНТРАЛНО НИВО ВО ЕДНА ФОТКА

0
665

СДСМ ги живее своите најславни моменти. Никогаш СДСМ немал ваква тројка – градоначалник на Центар, градоначалник на Скопје и премиер. На фоткава фали само уште Стево па да биде ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ!

Ајде нека е за многу години вака, како што би рекол Петре!