(ФОТО) НА ГРУЈО МУ ТЕЧЕ НИЗ НОГАВИЦИ : За да ја спаси тоа главата негова коцкеста во Прилеп се пуштаат масовно субвенции!

0
1449

11100725_10205763974192755_1505381887_n 11267494_10205763975592790_405087447_n 11269648_10205763976392810_1318116234_n 11225933_10205763977752844_1572780242_n