(ФОТО) На Грујо му се уарни одморот, се заборави во Израел, ама добро е, не мора да се враќа, нека остане таму 3-4 месеци ако сака, тоа што не сме го виделе десет дена како се патари по некои ливади не ококори, ни ги отвори чакрите!

0
676

grujo tel aviv