(ФОТО) НА ВИЛИПЧЕ ЛИДЕРО МУ ТЕЧАТ МРСУЛИ ПО БРАДАТА ОД ТОА ЛАДНОТО ПОКРАЈ БРАНИКОТ ПРЕД СОБРАНИЕ, ЗАЕВ РЕШИЛ ДА ГО ПОБОЛИ!

0
1515

Вилипче наш шпарта пред собрание, снима ли снима видеа, што се не ќе направи за директорска фотелја…Брадосан, небричен, прав војвода …