(ФОТО) НА АМДИ БАЈРАМ МУ СЕ СЛОШИЛО ОД ПРОМЕНАТА НА ВЛАСТА, ЗАБЕЛЕЖАН Е ВЧЕРА НА УРГЕНТНО ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА СО НЕКОЛКУ БОДИГАРДИ!!!

0
2046

17005965_10203089396271418_1079763024_n 17035269_10203089397191441_1964297209_nДошол  со Мерцедес  С класа како на Грујо:

16997267_10203089403191591_759376862_n