(ФОТО) НАЈДОБРИОТ МИНИСТЕР СО БЕМКА ВО ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ВО ЗАЕДНИЧКА ФОТКА СО КУРЦ, КОЈ ОЧИГЛЕДНО ВЕЌЕ ДИГНАЛ РАЦЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ И ГРУЈО!!!

0
1031