(ФОТО) НАЈГОЛЕМИТЕ КУРВИЧИЊА КОГА ЌЕ ПОЧНАТ ДА ЗБОРУВААТ И ДА ОБВИНУВААТ ДРУГИ ЗА КУРВИ И КУРВАЊЕ – ЉУПЧЕ ЗЛАТЕВ : ГЕВГЕЛИЧАНКИТЕ СЕ КУРВИ И СЕ ПЛЕСКААТ ЗА 30 ЕВРА ОД ЧАС ПО ГРЦИЈА

0
4036

Тоа е тоа денес Македонија, кога најголемите курвичиња кога ќе почнат да етикетираат други за курви како што е пример со латасовото курвиче Љупче Златев кој им ги цица патлаците со се јајца на Лаки, Sинго и на Сарма за 200 евра месечно.

18119284_10212157226516529_1693907957269699034_n