(ФОТО) НАЧАЛНИК НА ПОЛИЦИЈА СО НАРЕДБИ ОД ВМРО-ДПМНЕ

0
2621
Познат началник на полиција кој бил поставен по партискиот клуч на ВМРО-ДПМНЕ денеска беше забележан како влегува во партиското седиште на ВМРО-ДПМНЕ.db9493dc4acaae9b7c09bf4d27386824_l
Политичката партија ВМРО-ДПМНЕ сеуште не може да го прифати фактот дека МВР веќе не е МВРО. Началникот на полиција најпрво беше забележан како влегува во зградата на ВМРО-ДПМНЕ без никакви документи во рацете, а по напуштањето на зградата носеше неколку документи.14374780_10209005287743734_1550045244_o1
Граѓаните кои ни ги испратија фотографиите сведочат дека началникот како да бил во паника бидејќи се вртел наоколу дали некој го гледа, во зградата се задржал едвај 5 минути, по што панично ја напуштил зградата и брзо, речиси трчајќи се оддалечил од зградата.
Сепак ништо нема да ги премисли граѓаните од намерата на 11 декември да му кажат збогум на Груевски, а потоа заедно да ја градиме новата иднина на Македонија.