ФОТО НАТПРЕВАР НА ВИТАМИНКА: Роденденско селфи!

0
995

Stobi Flips

 📷Фото натпревар📷
Да го прославиме заедно роденденот на Стоби Флипс!
Испрати ни фотографија во инбокс или во коментар и добиј вкусни изненадувања!
Темата е: #РоденденскоСелфисо роденденското пакување, во кое ни покажуваш како го славиш и честиташ нашиот роденден. 🎉👏
Најкреативните фотографии ќе бидат објавени во нашиот албум „Славиме 40 Години Стоби Флипс“.
Наградуваме секој ден 😀
Заедно славиме и се радуваме! #40ГодиниСтобиФлипс #НАСЕКАДЕ