(ФОТО) Насловната на денешен ,,Фокус” и фотошопот на Заев со марихуаната е како да ја правеле Чилиманов, Сарма, Ивчева и онаа будала Стиховен Калибар

0
1522

Насловната на денешен ,,Фокус” и фотошопот на Заев со марихуаната каде премиерот е фотошопиран со грст канабис во рацете е исто како да ја правеле Чилиманов, Сарма, Ивчева и онаа будала Стиховен Калибар. Знае ли некој што се случува во редакцијата на ,,Фокус” ?!