(Фото) Младите социјалдемократи од Крива Паланка ја шират вистината за Македонија

0
392

Претставници на ЛК СДММ Крива Паланка денеска спроведоа теренска активност со која се делеше неформален весник кој е дел од централниот проект на СДММ за доближување на вистината до граѓаните.

11132153_657023304425445_2140304640_n 10409969_657023324425443_331074543_n 11136937_657023351092107_909090057_n 11099790_657023417758767_1701224961_n 11091166_657023501092092_251095831_n