(Фото) Мијалков со цел список досиеја на прислушкувани : Миле копилето ,,ТУТИН”, Бонева ,,БОСИЛ” , Латас ,,ТАЛАС” , Црвенковски ,,КРСТ” !

0
806

 

Кликнете на фотографијата за поголема верзија

Screenshot_16