(ФОТО) Митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје како “поход за крстоносна војна“

0
1887

Владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата меѓу кој учествуваат Турски, Бошњачки и Ромски партии како и поединци Албанци вчера одржа централен митинг во главниот град Скопје. На митингот во Скопје присуствуваа илјадници граѓани од цела Македонија доведувани со автобуси.

Вчера на социјалните мрежи се најдоја слики од митингот каде се гледаат многу икони и крстови. Дали со овој чин владеачката партија сака да испрати некоја порака до граѓаните на Македонија?

15202578_1135980533158158_448019464720323570_n 14907028_1135980876491457_7890583567581872298_n 15283933_1135981126491432_1277136703490834791_n