(ФОТО) МИНИСТРЕ СПАСОВСКИ, ДАЈТЕ ЕДНА КОНТРОЛА во К.Паланка, во СВР К.Паланка владее општа ХАВАРИЈА каде никој незнае каде и што работи

0
1300

Во министерството за внатрешни работи во К.Паланка осамна натпис на лист хартија каде јасно е видливо дека тамошните вработени немаат поим кој каде е и кој што работи, вака владее МВРО-ВМРО на Чавков и Јанкуловска ширум државата каде остана нивната куртонска испостава. Во исчекување министерот Оливер Спасовски да превземе нешто за конкретниот случај!14914615_605171792995995_1707848304_n