(ВИДЕО) МИЛЕНКО ВО ЕМИСИЈА МУ ЗАКАЧИ БОЦКА НА ТОДОР ПЕТРОВ ЗАТОА ШТО СОБИРАЛ ПОТПИСИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ ПРОТИВ ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА!

0
1501

Интересна емисија на Миленко кој во една од неговите емисии му закачи боцка на табла на фотографија на Тодор Петров, претседателот на СМК кој долго време собира потписи за референдум за Македонија со цел да го зачувал уставното име и против договорот од Преспа. Интересен е фактот што и Тодор Петров и Миленко бранат иста кауза или поточно и двајцата се против договорот од Преспа а сепак козарот одлучи да му закачи на челото боцка и да го обвини за некаква будалаштина на штета на македонштината

Наводно Тодор Петров со 150.000 потписи кои требало да ги обезбеди ќе фрлел голема дамка врз бојкотот од страна на вмровците на последниот Референдум за државното име.

Инаку да беа троа попаметни овие зелки талибански ќе им текнеше дека државата е 27 години во меѓународните организации под референцата БЈРМ.