(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) 12 СТАРИ ПУВАЛА ВМРОЊИ ГО БЛОКИРААТ ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ ПРЕД СОБРАНИЕТО

0
1674

Одамна пред многу години постоеше едно здружение кое се викаше ,,Глас на Светлината” , тоа здружение ги тероризираше скопјани на сите главни раскрсници каде протестираа против тогашната влада на СДСМ кога беше премиер Владо Бучковски. Во тоа време протестираа со една застава 101 и ги блокираа главните раскрсници, сега оваа слика што се гледа пред Собранието е налик на тие протести каде овој пат 12 стари пувала го блокираат центарот на Скопје и Собранието на Македонија, до кога ќе се трпи ова вмроњско лудило?!