(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ФИЈАСКО НА МИТИНГОТ НА БОЈКОТИРАМ ВО КИЧЕВО

0
1043

Фијаско на вчерашниот митинг на Бојкотирам во Кичево.