(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) Организациониот секретар на УМС ВМРО-ДПМНЕ, Петар Миовски е организаторот на вмровските фејсбук профили кои упатуваа смртни закани со бесења, колежи и ликвидации упатени кон премиерот Зоран Заев!

0
1289

Ова е Петар Миовски, организациониот секретар на УМС на ВМРО-ДПМНЕ и воедно организатор на тајфата која сака да го убие, коља и беси премиерот Заев по фејсбук со лажни профили.

Откако МВР ги истегна за уши поради сериозни закани по живот упатени кон премиерот Заев, сега овие гомца обвинуваат за тоталитарен режим. Добро запамете го ова гомно на УМС.

За вакви како овој имаше една институција што се викаше поправен дом, јадеа прачки и ги праќаа во ќош дур не им дојде паметот.