ОВИЕ ДВАЈЦА УШТЕ МАЛКУ ЌЕ СЕ ЗЕМАТ

0
1476

Вилипче ЛИДЕРО и Сашо Тасевски цутат заедно, едниот ќе го учи другиот да мрчи а другиот ќе го учи едниот да се тепа и да јаде ќотек по конзулати. Страхотна двојка … ќосе и мрчатор.