(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) НА ОВИЕ ИЗГЛЕДА ВЛАТКО ЃОРЧЕВ ИМ Е СТРАТЕШКИ ИДОЛ : ОДВРАТНА ПАРОДИЈА НА ВМРОВЦИТЕ ПРОТИВ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ, СЕ ИСМЕВААТ СО 8.000-ТЕ ВАКЦИНИ ПРОТИВ КОВИД 19 КОИ МЗ ГИ ОЧЕКУВА КАКО ДОНАЦИЈА ОД СРБИЈА

0
207

УМС на ВМРО-ДПМНЕ направи ужасна и одвратна пародија против Венко Филипче кој најави донација на вакцини против Ковид 19 од страна на Србија. Иако тајмингот на испорака не зависи од самата влада а најмалку од Филипче вмровците се одличија на овој недоветен и подмолен потег да се исмеваат на трудот и обидот да се обезбедат вакцини што поскоро за земјава, еве на што ги учат старите вмровци, на подмолни трикови, фотошоп и пародии во обид кои на времето ги правеше Влатко Ѓорчев, по се изгледа тој им е идолот па од него земаат примери.