(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) МИЦКО НА МИТИНГ ВО КАРПОШ ГИ НАБУТА ВМРОВЦИТЕ ВО НАЈТЕСНОТО УЛИЧЕ ТАМО

0
1385

Вмровците имаа митинг во Карпош, каде очигледно е дека Мицко ги набутал тоа вмровците во најтесното уличе тамо.