(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА ГЛАДНИ, ЖЕДНИ ЗА ПАРИ И МОЌ, НЕМА ВЕЌЕ МУФТЕ НА ЦРНО НА РАКА, НЕМА КРАНОВИ, ЌЕ ИМ СМРЗНАТ ЈАЈЦАТА ПО ЛАДНОТО НА ТОА БРАНИКОТ!!!

0
748

Миленко и Пандето мрзнат, им смрзнаа мрсулите и јајцата на ладното, чекаат Грујче и старото криминално ВМРО-ДПМНЕ да доје на власт. Која беда и мизерија, нема веќе скапи кранови, нема веќе скапи хотели, нема веќе муфте под рака на црно од владата, нема веќе пари од народот…ЦВРЦ!!!