(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ЖАРЕ ОД ЕДЕН НА ЕДЕН СЕ ЗАСМРДИ СРЕД ЕМИСИЈА ПОД МИШКИ!!!

0
620

Еден од најголемите аматери за водење на шоу конечно се покажа во вистинското светло , тотален промашен случај за водење емисии се засмрди сред емисија под мишките со пот.

Се згоил како некое бише пред колење … Ова е еден од најголемите лузери во стенд ап комеди бизнисот.

Ова е толку очајно!!! Волку лоши шеги не биле кажани на ТВ во нашата историја уште од времето на СФРЈ и од нашето осамостојување!!!

Овие што се смеат таму кај него во неговите емисии се измачени душички, во Абу Граиб или Гвантанамо вака не се мачени оние од Ал каеда терористите.

Овој очаен аматер за шоуа како да не се ни труди да смисли добри вицеви, па тоа продукт плесјмент на спознорите во емисија, буквално како Топ Шоп со ужасни вицеви, СМРТ!

Овој има среќа што нема конкуренција затоа што е единствено ток шоу во земјава, буквално е како на времето во комунизам кога имаше едни маркети едни сокови едни јогурти едни текстилни продавници, мизерија значи!

Го вадат само големите ѕвезди кои пак му идат затоа што нема каде другде да идат, ова е ужас, овој бизнис на стенд ап вечерни шоуа допрва треба да се развијат но турските серии го прекинаа тој процес и Жаре најмногу искористи, иначе ваков анти талент нема шанси да вирее на ТВ кога ќе се среди овој бизнис.