(ФОТО МИЗЕРАЛЕ) ВМРОВЦИТЕ СО ЦРНАТА КАМПАЊА ЈА ШОКИРАА МАКЕДОНИЈА

0
776

Вмровците ја шокираа Македонија со црната кампања која ја шират по социјалните мрежи, почнаа со грст навреди кон лицата со хендикеп или поточно врз лицата со даунов синдром.