(ФОТО) МЕГА СКАНДАЛ НА ИЗБОРОТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СПУКМ : Гласачките ливчиња за избор на претседател на СПУКМ без потпис, печат и сериски број

0
1719

– Не е флаер, ова е гласачко ливче за избор на претседател на СПУКМ! Нема потпис, нема печат, нема сериски број! – напиша на фејсбук Стефан Богоев од СДСМ.