(ФОТО) Мајка Тереза родена во Скопје, Албанија!

0
1281

На Фејсбук е објавена фотографија од која се гледа дека во книгата посветена на прогласувањето на Мајка Тереза за светица, пишува дека таа е родена во Скопје, Албанија.kniga-za-majka-tereza1-670x376

Зошто никој од државниот врв кој денес таму парадираше и се сликаше, не реагира на ова? – прашува ФБ групата на која е постирана фотографијата.