(ФОТО) МАЧЕ НА ДЕНОТ

0
1931

Познатата бизнисменка Бети Цонева која го води познатиот салон за убавина во Скопје ,,СТУДИО СИКРЕ” , или позната како Бети Сикрет е изборот на нашата редакција за маче на денот.