(ФОТО) МАФИЈАШКО СЕЛФИ : Сашо Мијалков на ручек со Пуки и неговите алфи кои ја окупираа Американската Амбасада и кој му ставаше пиштол во уста на Љубе Бошковски

0
6154

На фотографијата се екс шефот на единицата ,,Алфи” Пуки кој во 2011-та година по парламентарните избори му става пиштол во уста на Љубе Бошковски по апсењетп ред ресторан ,,Воденица” а воедно и неговите луѓе кој ја извадија од памет Американската Амбасада симулирајќи терористички напад. Од лево горе инспекторот Митко Михајловски кој е учесник во изборните нерегуларности во Охрид како и вратар за одредена цена во Охридските кафулиња..

14440990_1111817275538730_2216476888066951391_n

Ајде за брзо вака селфи и во тоа новите крила на Шутка!