(ФОТО) Македонија од вечерва го доби својот премиер и спасител од режимот, оваа порака на Заев со рацете може да значи и КЛЕЧИ ГРУЈО ПИЗДА ЛИ ТИ МАТЕР ДИКТАТОРСКА ПРЕД МЕНЕ!!!

0
1645

Заев на вечерашниот митинг испрати порака до народот и толпата насобрана пред барокната владина шампита на мафијозите дека секогаш ќе биде на негова страна, а воедно оваа фотка на Заев со рацете оптегнати може да значи и КЛЕЧИ ГРУЈО ПИЗДА ЛИ ТИ МАТЕР ДИКТАТОРСКА ПРЕД МЕНЕ!!! ГОТОВ СИ ЛОПОВУ!!!Zaev Miting