(ФОТО) МАКЕДОНИЈА Е ВЕЌЕ НА НОЗЕ, БАРА И САКА ПРОМЕНИ : По Кавадарци, Штип а сега и Гевгелија го преполни центарот со СЛОБОДОУМНИ ГРАЃАНИ ЗА ПРОМЕНА И ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

0
1482

15338637_10202638493721458_4629403547269660791_n

Ова погоре е Гевгелија во моментов.

Вчера Штип изгледаше вака:

15252693_10207223780224411_6799775946300397438_o

Пред тоа во Кавадарци беше вака:

15192558_1266620520026281_2091737684883351048_n

Пред тоа Делчево на минус 5 степени:

zaev-miting-660x330

Ова е атмосфера која потсетува на Македонија во 1998-ма и 2002-ра кога се случија  најголемите политички пресврти во Македонија.

ГРУЈО Е ГОТОВ!