(ФОТО) Маестрален ремет на сметка на новиот ЕУ амбасадор во Македонија, Самуел Жбогар од ,,Коза Ностра”

0
974

Маестрален ремет на сметка на новиот ЕУ амбасадор во Македонија, Самуел Жбогар од ,,Коза Ностра”

13895546_1010514282402693_70396926682833834_n