(ФОТО) ЛЕГЕНДАРНИ РЕТРО ФОТОГРАФИИ : ЉУБЕ БОШКОВСКИ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ, ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ КАКО ПРЕМИЕР И СТОЈАНЧЕ АНГЕЛОВ ЗАМЕНИК КОМАНДАНТ НА ПОЛИЦИСКИТЕ ТИГРИ

0
14575

Тоа е тоа, легендарни фотографии на некогашните државници, Љубе Бошковски министер за внатрешни работи, Љубчо Георгиевски како премиер на Македонија и Стојанче Ангелов како тогашен заменик командант на тигрите на воени и полициски вежби.14914564_10209794038221837_2034650974_n

14958223_1160426740711283_508618460_o 14970830_1160426827377941_2063813403_o14922975_1160427587377865_1238589955_o