ФОТО ЛЕГЕНДАРЕ – ОВА САМО ЗАЕВ ГО МОЖЕ: ОД ПОТЕНЦИЈАЛЕН ДЕБАКЛ ВО КРУШЕВО, ЗАЕВ ПРАЗНИКОТ ГО ПРЕТВОРИ ВО ТОТАЛЕН ПОЛИТИЧКИ ТРИУМФ!!!

0
1192

Сите се плашевме дека можеби ќе биде и физички нападнат со опасен атентат, како што му се закануваа и јавно ќосињата.

Сите се плашевме од судири на приврзаници на СДСМ и ВМРО ДПМНЕ.

Сите се плашевме од скандал, срамен дебакл и фијаско, но не, Заев седна со своите најблиски и од сето тоа направи голем ТРИУМФ!!!

Донесе десетици илјади симпатизери на СДСМ и со помош на МВР направи беспрекорна огранизација која резултираше со огромен политички триумф!

Ова само Заев го може секако со помош на Рада, Оливер, Љупче, Весковски, Петре, Кирац и сите останати негови најблиски соработници.

БРАВО ДЕЧКИ!

За тоа колку добро СДСМ го сработи празникот логистички, ПР-овски, организациски, безбедносно, стратешки итн, збори фактот што ВМРО ДПМНЕ мораше очајнички да лаже дека им бил забранет пристап до гробот на Никола Карев и да монтираат аматерски видео снимка каде дечки со Антички Знамиња урлаат наводно Северна?!?!?!

ХАХАХААА!!! БЕДА НЕБАЊАТА!