(ФОТО ЛЕГЕНДАРЕ) ОВА МОЖЕ САМО НА ЗАЕВ ДА МУ УСПЕЕ : ВО ЕДНО КАДРО НА ЕДНА ФОТКА ГИ СОБРА НАЈЛУТИТЕ ПОЛИТИЧКИ ПРОТИВНИЦИ КАЈ РОМИТЕ, АМДИ БАЈРАМ, КУРТО ДУДУШ И САМКА!

0
1359

Ова може само на Заев да му успее, успеа да ги сплоти во едно јадро најлутите ромски политички противници да работат за доброто на ромите и државата. Успеа да ги спои Курто Дудуш, Амди Бајрам и Самка Ибраимовски.