(ФОТО ГАЛЕРИЈА) МИНИСТРИТЕ, ПРАТЕНИЦИТЕ КАКО И ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ ЗАЕДНО СО НЕГОВАТА СОПРУГА ЗОРИЦА ЗАЕВА НА ,,ПИВО ФЕСТ” ВО ПРИЛЕП ПОЗИРАА ЗА КАМЕРАТА НА ,,НАРОДЕН ГЛАС”

0
2200

Премиерот Зоран Заев во присуство со неговата сопруга Зорица Заева беа дел од присутните на синоќешната фешта во Прилеп по повод ,,Пиво Фест”, фестивалот на пивото кои беа дојдени заедно со прилепските пратеници како и дел од министрите помеѓу кои беа министерката за труд и социјална политика Мила Царовска како и министерот за здравство Венко Филипче да се релаксираат со некоја кригла пиво.