ФОТО ЛЕГЕНДАРЕ, ИГЛЕДА ГЕРО СЛИКАЛ: МАФИЈАТА И МЕДИСКИТЕ КУЧИЊА НА РЕЖИМОТ, ОВДЕ ФАЛИ САМО ГЕРО!

0
1229

Еве кој се спрема да се врати на власт – медиските кучиња на Грујо и мафијата која плаче за времето кога никој не смееше да ја погледне попреку не па обвиненија како Империја, притовори, затвори, блокада на 10 милиона евра на сметка итн итн…

Ама гадно се имаат заебано, уште најмалку 4 години ги чека опозициска клупа и легален анти мафијашки прогон, овој пат засилен и со нови судии кои праведно ќе судат!

После победата на СДСМ, следува чистка на СВАРОВСКИ СЛУГИТЕ НА МАФИЈАТА ВО СУДСТВОТО!!!