(ФОТО ЛЕГЕНДАРЕ) БОМБА НА ,,НАРОДЕН ГЛАС” : ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ЕКСКЛУЗИВНАТА ФОТКА ЗА ТОА КАКО ЌЕ ИЗГЛЕДААТ НОВИТЕ СКУЛПТУРИ НА БЕЛАТА ПАЛАТА НА ВМРО-ДПМНЕ!

0
2081

Редакцијата на ,,Народен Глас” дојде до ексклузивни фотки од новите скулптури за белата палата на ВМРО-ДПМНЕ, се работи за типац кој се обидува да си ги цмока јајцата и патлакот, совршено.