(ФОТО) Лебарките на ГДОМ во Прилеп се екипираат, фрчат СМС пораки од кол центрите на ВМРО-ДПМНЕ

0
762

Читатели на Народен Глас од Прилеп од редовите на ВМРО-ДПМНЕ добиваат смс пораки со покана за протестите на ,,ГДОМ”  кои што ни ги испратија до нашата редакција за да го искажат својот револт поради притисокот кој се врши врз нив. Велат дека ова не е само притисок со СМС пораки туку тоа доаѓа извесно време пред маршот на ,,ГДОМ” додека целата организација ја организираат никој друг освен месните заедници и партиски полтрони на ВМРО-ДПМНЕ.

gdom