(ФОТО) Лабаво со Наумче, во колку е пресот да слушнеме дека си загрижен за здравјето на граѓаните?!

0
385

Во исчекување сме гласноговорникот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски, да нè извести во колку часот ќе биде итната прес-конференција и да им објасни на граѓаните има ли крај показната вежба: “Како да ги заобиколите сите анти-корона мерки, а за тоа секогаш друг да ви е крив?!” Другите се оние во бели мантили што ќе ги менувате со увозни, дека не се покажале баш најдобро?!

Вие треба да сте пример, ама вие со своето крајно неодговорно однесување и недисциплина упорно работите на поткопување на целиот систем и ги водите граѓаните кон катастрофа?! Понеодговорна опозиција здравје!