(ФОТО) КУЧИЊАТА НА ВОЈНАТА ПРЕДИЗВИКАА ДИМЕ СПАСОВ СКАНДАЛ – Владо Јовановски и Бетмен ПИЈАНИ пред малку предизвикаа судир кај Железничка во Скопје и ПОБЕГНАА ОД МЕСТОТО!

0
6823

Актерот Владо Јовановски и Бетмен ПУШИТ заедно предизвикаа судир кај Железничка со такси возило, по се изгледа дека Владо Јовановски го удрил тоа таксистот за да му даде вода.

18221702_1332123483508107_8758248323334100155_n 18301939_1332124286841360_5171832378813904863_n